Kako divider postaviti na blog

Divider je ukrasna traka koja odvaja postove. Izgleda veoma šarmantno i elegantno. Ako poželite jedan preslatki divider i za svoj blog, možete ga lako napraviti u photoscape-u, a ja vam u ovom postu pokazujem kako da ga instalirate na blog tako da se uvijek pojavljuje na vašem blogu, nakon svakog posta koji objavite. Divideri mogu biti simpatične virtualne ukrasne trakice koje će vašem blogu dati look neotvorenog poklona, a vaše postove učiniti zanimljivijima.

Izradite jedan divider koji će biti dužine 520 ili 840, ovisno koliki prostor za pisanje imate na blogu. Možete ga napraviti tako da izradite traku u nekoj boji sa jednim detaljem koji se uklapa u vaš blog. Neka bude tanak i neka se uklapa u cijelokupni izgled vašeg bloga. Odite u Dizajn bloga, pa kliknite na Uredi HTML, sljedeći korak  -   pronađite blogger body, pa odmah iznad njega zaljepite ovaj kod;.post-outer {
background: url(adresa vaše slike);
background-repeat: no-repeat;
background-position: bottom center;
margin:.5em 0 1.5em;
border-bottom:0px dotted $(border color);
padding-bottom:5.5em;
}

Sliku koju ste izradili za vaš divider uplodajte u tinypic. Kopirajte Direct code. Zaljepite adresu slike u zagradu gdje je naznačeno. Stisnite Spremi.

Sad bi se na kraju svakog posta trebala pojaviti vaša trakica :) :)

Prvi bloger koji u komentaru napiše da želi unikatan divider, a da je član Enter LaLaLand bloga, dobiva besplatni divider koji će biti napravljen posebno za njegov blog.

Broj komentara: 5:

 1. ja bi htjela jednu taku trakicu pozzzz

  OdgovoriIzbriši
 2. Ti s takvom lakoćom sve jasno objasniš! Super su mi ovi tvoji postovi o blogu i njegovom uređenju, stvarno korisne stvarčice :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Lep postic .:DD
  Nagradica na mom blogu za tebe.:DD

  OdgovoriIzbriši
 4. i ja imam nagradicu za tebe nisam vidjela da si ju već dobila pozzzz

  OdgovoriIzbriši
 5. Vrlo dobro objašnjeno. Volim tvoje dizajn postove! :)

  OdgovoriIzbriši